Organisaties verbinden met professionals, dat is ons vak. Zorgen voor het juiste talent op de juiste plek. En laten zien wat de kracht van een netwerk is. Wij zijn VOOR.

Veel organisaties hebben te maken met een realiteit die voortdurend verandert. Onze overtuiging is dat zelfstandig professionals (ZPers) daar steeds belangrijker bij worden. Ook zien we een groeiende aandacht voor waarde creëren, duurzaamheid en zingeving. Positieve bewegingen in de maatschappij waar we graag aan bijdragen.

HET JUISTE TALENT OP HET JUISTE MOMENT.

Een groeiend aantal ervaren professionals kiest ervoor om zelfstandig te worden. Wie houdt daarin het overzicht? Wij herkennen direct welk talent waar het beste past. Een opdrachtgever brengen we snel in contact met de beste ZPer. Onze aanpak is van deze tijd. Ons tarief ook. We werken zelf als netwerk, zonder hoofdkantoor, zonder onnodige overhead. Met plezier, met overtuiging.

'ZAKEN DOEN' EN 'GOED DOEN'.

Jaarlijks geven we 10% van onze omzet aan de stichting VOOR. Het geld gaat naar een project waar de wereld iets mooier van wordt. Dat noemen we het VOORbeeld. Iedere opdrachtgever en ZPer die een opdracht via ons doet, mag een project voordragen. De jury hakt uiteindelijk de knoop door wie het VOORbeeld wordt.

WIJ ZIJN VOOR

VOOR is opgericht door Marieke Sprietsma, Jan Willem ten Hagen en Michel Vos. Vakmensen die de arbeidsmarkt kennen en thuis zijn in diverse organisaties. Ze hebben een sterk netwerk opgebouwd van zelfstandig professionals die samen iets moois in beweging willen brengen. VOOR werkt als netwerk van zelfstandige recruiters/partners zonder (hoofd)kantoor en zonder onnodige overhead. Met plezier, met overtuiging.