Movimento is de professionele gesprekspartner op uw route naar excellente zorg. Ons uitgangspunt is een heldere visie op leiderschap en een oprechte betrokkenheid bij de zorg. Wij bieden de mensen die de organisatie helpen om optimaal te presteren voor de klant. 

Hiervoor leveren wij hoogwaardige managers en bestuurders; in vast dienstverband, voor een interimperiode, of als termijnmanager. Wij gaan daarbij niet uit van ons beschikbare aanbod, maar van de vraag wie het beste past bij het actue

Movimento besteedt veel aandacht aan coaching, intervisie, loopbaanreflectie en strategische advisering van mensen en organisaties. Wij willen dat de mensen die wij inzetten hun hele loopbaan lang het beste uit zichzelf blijven halen. Alleen op die manier kunnen zij de organisaties waarin zij actief zijn helpen in het streven naar een betere klant- en medewerkerstevredenheid. Dit is immers bij uitstek wat zorginstellingen nodig hebben om hun financiële performance te verbeteren en hun positie te versterken.